Category: Bordeller

Time thai massasje grunerløkka

time thai massasje grunerløkka

Vi tilbyr avslappende og velgjørende massasjebehandlinger i autentiske omgivelser, sentralt på Grünerløkka Kom innom eller bestill time på telefon 46 96 Du fortjener å bli skjemt bort – og Lillestrøm Thai Massasje er det perfekte stedet for avslapping. Ta glede av en time eller to med behagelige behandlinger for å. Orange Spa Thaimassasje Majorstuen Oslo stein sine venner på facebook kan få 1 time thai masaje for kr for 1 time ordiner pris , 1. mars trekker vi en heldig vinner av en gratis time med thaimassasje hos Poi Thaimassasje.

Time thai massasje grunerløkka -

Det er mange grunner til å ta thaimassasje. For behandling av stress og uro i kroppen, vil flere behandlinger fordype avslappningen. Gavekort kan kun kjøpes i et massasjestudio. Forside Om oss Våre behandlinger Kontakt. Vi vil at du skal kjenne deg trygg, behagelig og profesjonelt og vennlig behandlet hos oss. Vi lytter til alle forslag og kommentarer fra våre kunder. Aromaterapimassasje bidrar til å redusere

Time thai massasje grunerløkka -

Naturmedisinsk terapi tilbyr en seriøs virksomhet i et avstressende miljø. Favorittjenester Finn dine favorittjenester. Vår aromaterapimassasje kombinerer fysisk velvære time thai massasje grunerløkka lindrende berøringer og avslappende aromatiske oljer laget av ingredienser fra urter, blomster og frukt. Aromaterapi Aromaterapi, eller "en behandling med dufter", er en behandling av hele kroppen med velduftende oljer fra sitron, rose, lavendel og peppermynte. En halv time i dampkabinett, med urtedamp er ett av våre tilbud som mange i Norge kanskje ikke kjenner.

Videos

3 HOURS Relaxing Music "Evening Meditation" Background for Yoga, Massage, Spa Du fortjener å bli skjemt bort – og Lillestrøm Thai Massasje er det perfekte stedet for avslapping. Ta glede av en time eller to med behagelige behandlinger for å. THAIMASSASJE FOR DEG OG DITT VELVÆRE. I dagens samfunn er det mye thaimassasje. med eller uten olje i en time = 60 min, eller hva med en halv time. Jasmine Beach Thaimassasje, Sandvika, Norway. Ta gjerne med deg din kjære for en romantisk time massasje, i vårt rom med 2 senger Åpent alle dager.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *